top of page

Wie, Wat, Waar ???

Trimsalon Peize staat garant voor professionele vachtverzorging voor alle honden. Ons team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de trimsalon. Regelmatig worden workshops, cursussen en trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en technieken.

Ook de omgang met honden is voor ons team niets nieuws, tientallen jaren ervaring als kynologisch instructeurs bij een hondensportvereniging en het zelfde aantal jaren fokken, trainen, en showen  van eerst Dobermanns en nu Whippets op topniveau geven een goed beeld van het inzicht en inlevingsvermogen in het gedrag en de gevoelens van uw hond

geknipt en geschoren, puppylook

Wie, Wat, Waar ???

Bij Trimsalon Peize kunt U terecht voor alle vachtbehandelingen als knippen, plukken, ontwollen etc. Daarnaast kunt U ook bij ons terecht voor deelbehandelingen als nagels knippen e.d. kijk hiervoor op de betreffende pagina's

Wie, Wat, Waar ???

Trimsalon Peize is zeer goed bereikbaar via de N372, de weg van Groningen naar Roden en visa versa. Slechts 5 autominuten van de A7, afslag Hoogkerk/Peize,  5 autominuten vanuit het centrum van Roden en slechts 10 autominuten vanuit het centrum van Leek.

De trimsalon bevindt zich op industrieterrein de Wester in de winkel van Dierenspeciaalzaak Quno Peize (in wat voorheen de shop was van het tankstation)

onze locatie

afslag industrieterrein de Wester

richting roden

richting Groningen

klik op onderstaande link om naar de google routeplanner te gaan

bottom of page